Reparații și servicii de transmisii

Ambreiaj / Transmisie

Servicii profesionale

Ambreiajul poate fi gasit pe orice vehicul.Cu timpul orice piesa se deterioreaza si trebuie schimbata noi te putem ajuta sa ai un ambreiaj nou pus  in mod profesional si sa functioneze corect.Se schimba kit-ul intreg de ambreiaj care se compune din mai multe piese si anume, discul de ambreiaj, rulmentul si placa de presiune

+40 735 146 247

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa obtineti o programare.

TRANSMISIE & ANGRENARE

Piesele motorului trebuie sa aiba o miscare sincronizata perfect pentru o buna functionare a masinii.

Adeseori ruperea curelei de distributie se produce dintr-o data fara semn aparent de

uzura. Tensiuneua in canalul de distributie este asigurata de un sistem mecanic sau

hidraulic. Cureaua de distributie poate crea mari daune motorului, drept urmare este necesar sa o schimbati urmand instructiunile din caietul de intretinere al masinii dat de constructor si sa nu depasiti intervalul de inlocuire. Serviciile aferente transmisiei si angrenajelor pe care noi le oferim includ:

  • Inlocuire kit ambreaj
  • Inlocuire volanta;
  • Inlocuire burduf si capete de planetara;
  • Inlocuire tampon / suport motor;cutie de viteze
  • Distributie
ECHIPA PROFESIONISTA

Echipa noastra de mecanici au o experiență practica de peste 20 de ani.

REZULTATE UIMITOARE

De fiecare data cand iti pui masina in mainile noastre, stii ca nu vei primi nimic altceva decat rezultate uimitoare inapoi.

PRETURI COMPETITIVE

In momentul de fata avem printre cele mai mici preturi din piata.

Serviciile
Noastre

Schimbarea uleiului este unul dintre cele mai importante servicii pentru a va mentine vehiculul pe drum. Unul dintre cele mai rapide si mai usoare servicii pe care le puteti face pentru a va ingriji vehiculul este schimbarea uleiului.

La atelierul nostru local de reparatii auto, am efectuat nenumarate schimburi de ulei pentru pretutii nostri clienti. Schimbarile de ulei efectuate in mod regulat asigura ca motorul dumneavoastra nu este fortat sa lucreze peste ore prin ulei murdar pentru a functiona.

Diagnosticarea problemei

Fiecare producator are recomandari diferite cu privire la cat de des si la ce kilometraj ar trebui sa efectuati schimbarea uleiului. Verificati manualul de utilizare pentru a afla kilometrajul exact pe care il recomanda producatorul masinii dvs. si nu permiteti acei kilometri sa treaca fara sa o faceti.

Neglijarea unui schimb de ulei va duce la cauzarea de stres si uzura inutila a motorului, ceea ce ar putea face ca acesta sa nu mai functioneze cu mult inainte de momentul potrivit. Inlocuirea unui motor intreg este o reparatie foarte costisitoare, ca urmare a esecului in schimbarea regulata a uleiului.

SERVICE AUTO TULCEA

EVALUAT UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SERVICE-URI AUTO DIN TULCEA

Pe baza recenziilor clientilor – peste 80 de recenzii iar numarul acestora cresc.