serviciu de schimbare a uleiului

Schimb Ulei Revizie

Servicii profesionale

O revizie tehnica auto la noi presupune inlocuirea unor piese cum ar fi filtru aer,filtru ulei filtru polen filtru combustibil si fluide cum ar fi uleiul de  motor,ulei cutie viteza,antigel si nu in ultimul rand se va face o verificare amanuntita realizata de personalul nostru calificat. O revizie bine facuta trebuie  verifict sistemul de franare deoarece este foare inportant,de aceea placutele si lichidul de frana la noi este verificat la orice revizie periodica.

Dupa schimbarea filtrelor si uleiului de motor si verificarea sistemului de franare se vor face alte verificari la alte sisteme ale masini,si vom semanal eventualele defectiuni care trebuiec remediate.Se vor verifica urmatoarele componente ale masini directia,articulatiile,geometria rotilor,farurile,indicatorii din bord,curelele si accesoriile,functionarea cutiei de viteze,si unele din verificari pot fi facute de mecanic si la solicitarea dvs.in cazul in care constatati ca sunt zgomote ciudate in timpul mersului sau observati mirosuri neplacute sau alte posibile defectiuni.

+40 735 146 247

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa obtineti o programare.

Echipa profesionista

Echipa noastra de mecanici au o experiență practica de peste 20 de ani.

rezultate uimitoare

De fiecare data cand iti pui masina in mainile noastre, stii ca nu vei primi nimic altceva decat rezultate uimitoare inapoi.

Preturi competitive

In momentul de fata avem printre cele mai mici preturi din piata.

Serviciile
Noastre

Folosim echipamente de ultima generatie pentru instrumente de scanare pentru a efectua diagnosticarea si repararea motorului. Odata ce diagnosticam problema, vom decide cu prudenta ce tip de reparatii trebuie efectuate. Dupa aceea, tehnicienii nostri vor discuta aceste informatii cu dvs. si va vor spune costul total al reparatiilor care trebuie facute.

In timpul fiecarei etape a procesului de reparatie, veti fi informat de mecanicii nostri. De aceea, daca aveti nevoie de diagnosticare si reparare a motorului pentru vehiculul dvs., va rugam sa sunati la atelierul nostru de reparatii auto sau sa programati o programare online.

Diagnosticarea problemei

Cand vedeti pictograma motorului care se afla pe panoul masinii, nu uitati sa va panicati! In cele mai multe cazuri, va avertizeaza pentru probleme non-critice si non-urgente. Cu toate acestea, va sfatuiti sa nu o ignorati, deoarece ar putea duce la ceva mai serios in viitor.

Daca ledul de verificare a motorului este aprins, sunati la atelierul nostru de reparatii auto si ne vom ocupa de problema. Datorita complexitatii motoarelor actuale, problema trebuie diagnosticata de un tehnician experimentat si priceput.

Service Auto Tulcea

EVALUAT UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SERVICE-URI AUTO DIN Tulcea

Pe baza recenziilor clientilor – peste 80 de recenzii iar numarul acestora cresc.