Service Auto Tulcea

Despre noi

Cine suntem

Poveste noastra incepe  cu interesul si pasiunea pentru  masini.

Service Auto Tulcea este o companie care se afla in plina dezvoltare infiintata in anul 2020,avand in spate o echipa cu o vasta experienta in domeniul auto.

Tinand cont de contextul economic prezent,de saturatie a pietei auto si de concurenta acerba,calitatea serviciilor si buna comunicare si transparenta devin un element definitoriu in luarea deciziei finale.

In prezent Service Auto Tulcea isi desfasoara activitatea in municipiul Tulcea Str.Mahmudiei Nr.165.Service-ul nostru este specializat in domeniul reparatiilor si intretinerea autovehicolelor si comercializarea de piese auto pentru toata gama de autoturisme si autoutilitare.

Service Auto Tulcea va ofera solutii complete pentru mentinerea in stare perfecta de functionare a autovehicolului dvs.

Principalul indicator pe care service-ul nostru la avut in vederea stabilirii serviciilor pe care a decis sa le ofere a fost clientul.

Fiecare Client este deosebit si de aceia service-ul nostru a inteles ca la cerinte diferite trebuie oferte alternative diferite.Un client multumit aduce plus valoare copaniei pe cand un client nemultumit nu face decat sa aduca pierderi,de aceia echipa noastra trateaza fiecare client in mod diferit pentru ca oameni sunt diferiti.

Unul dintre obiectivul pe termen scurt ale service-ul nostru este acela de a inbunatati relatia dintre client si companie.

Cel mai inportant lucru pentru noi este gradul de multumire al clientului in momentul cand isi primeste masina.Bucuria noastra nu incepe in momentul cand vine un client nou ci atunci cand revine un client vechi.

Telul nostru este sa fim primul service auto din Tulcea in preferintele clientilor nostrii.Telul acesta este unul spre care tintim si ne dorim sa ne apropiem de el in perioada urmatoare.

Provocarea noastra permanenta este modelarea unei organizatii prin care sa inobilam cerintele clientilor nostri,sa putem oferi partenerilor si oamenilor cu care colaboram posibilitatea de dezvoltare continua dar mai ales sa actionam ca un colectiv in comunitate.

La Service Auto Tulcea mentinem o colaborare de lunga durata fiabila si echitabila cu partenerii nostri.Pentru a atinge obiective comune Service Auto Tulcea ofera nu numai transparenta,ci si o comunicare deschisa bazata pe incredere si onesitate astfel incat acestia sa ne recunoasca ca un partener cu care isi pot atinge propriile obiective.

Iar pentru a da un plus de valoare si a fi mai apropate de Dvs. va oferim un ajutor in plus  si anume Service Auto Tulcea va ofera 4 pachete de abonamente lunare sau anuale care va ofera un pachet de servicii utile penru Dvs. si masina Dvs.

Vrem sa va multumim ca v-ati oprit cateva secunde pentru a afla mai multe detalii despre noi si despre viziunea noastra.

echipa de tehnicieni autorizati

Suntem oameni cu masini. Asta inseamna ca iti pasa de masina ta, la fel si noua. Echipa noastra de tehnicieni certificati se va asigura ca primiti practici din industrie. Vino sa vezi singur. Cand ne aduceti masina pentru intretinere sau reparatie, va vom trata cu respect si demnitate. Nu va vom ingrijora cu cheltuieli inutile.

calitate

DE CE SA NE ALEGi

Noi stim ca masina ta este mai mult decat un instrument care te duce de la punctul A la punctul B, este libertatea ta. Masina dvs. va permite sa indepliniti activitati zilnice esentiale, cum ar fi calatoria la si de la serviciu, cumpararea de alimente si sa ducem copii la scoala. Depindeti de el, asa ca este important ca masina dvs. sa primeasca reparatii si service de calitate. Cand iti aduci masina la noi, ne asiguram ca masina ta pleaca fara probleme, astfel incat sa poti avea libertatea si linistea sufleteasca.

3,000+

Clienti multumiti

20+

Ani Experienta

5,000+

Proiecte finalizate

Ani de experienta

Serviciile si produsele oferite de compania noastra sunt de calitate, acest lucru fiind permis datorita dotarilor cu utilaje, scule, echipamente, software de ultima generatie pentru diagnoza parametrilor masinilor, dar si datorita calificarii superioare a personalului care isi desfasoara activitatea la noi.

Service expert atunci cand aveti nevoie. Vom fi acolo pentru tine la timp. Va vom remorca masina, o vom repara si va vom intoarce pe drum. Aceasta este garantia noastra pentru tine.