Servicii profesionale

      Într-o lume în continuă evoluție, tehnologia și inovația au găsit o nouă cale de a spori performanța și durabilitatea vehiculelor noastre. Un serviciu de ultimă oră care câștigă tot mai multă popularitate în industria auto este tratamentul cu ozon auto. Acest tratament revoluționar folosește proprietățile unui gaz natural, ozonul, pentru a îmbunătăți calitatea aerului din interiorul mașinii tale și pentru a combate bacteriile, mirosurile neplăcute și alergenii. Ozonul are abilitatea de a penetra și distruge bacteriile, virusurile și mucegaiul în mod eficient.

        Prin aplicarea tratamentului cu ozon auto la Service Auto Tulcea, vei scăpa de mirosurile neplăcute cauzate de alimente, animale de companie, fum de țigară sau alte surse. Aerul din interiorul mașinii tale va deveni proaspăt și purificat, oferindu-ți o experiență de condus mai plăcută și igienică.Calitatea aerului pe care îl respiri în mașină este esențială pentru starea ta de sănătate și confortul tău. Tratamentul cu ozon auto la Service Auto Tulcea ajută la îmbunătățirea semnificativă a calității aerului din habitaclu. Ozonul elimină particulele în suspensie, cum ar fi praful, polenul și alte alergene, reducând astfel riscul de reacții alergice și probleme respiratorii.

+40 735 146 247

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa obtineti o programare.

ECHIPA PROFESIONISTA

Echipa noastra de mecanici au o experiență practica de peste 20 de ani.

REZULTATE UIMITOARE

De fiecare data cand iti pui masina in mainile noastre, stii ca nu vei primi nimic altceva decat rezultate uimitoare inapoi.

PRETURI COMPETITIVE

In momentul de fata avem printre cele mai mici preturi din piata.

Serviciile
Noastre

Vei beneficia de un mediu curat și sigur în timpul călătoriilor tale.Tratamentul cu ozon auto la Service Auto Tulcea este un proces de dezinfectare și sterilizare completă a vehiculului tău. Ozonul acționează ca un agent puternic de curățare, eliminând microorganismele dăunătoare și bacteriile din interiorul mașinii tale. Indiferent dacă este vorba despre volan, tapițerie, sistemul de ventilație sau alte suprafețe, tratamentul cu ozon va asigura o igienă impecabilă și o protecție eficientă împotriva agenților patogeni.

Service Auto Tulcea își pune clienții pe primul loc, oferindu-le servicii de înaltă calitate și soluții eficiente. Tratamentul cu ozon auto este un proces rapid și convenabil, care nu necesită mult timp de așteptare. 

Tratament cu ozon auto

Echipa noastră de profesioniști se va asigura că vehiculul tău beneficiază de un tratament cu ozon într-un mod eficient și prompt, astfel încât să poți reveni rapid la rutina ta zilnică.

Tratamentul cu ozon auto la Service Auto Tulcea aduce un nivel nou de igienă, siguranță și confort pentru vehiculul tău. Beneficiile acestui serviciu inovator includ eliminarea bacteriilor și a mirosurilor neplăcute, purificarea aerului și dezinfectarea completă a interiorului mașinii tale. În plus, procesul este rapid și convenabil, astfel încât să poți reveni cât mai curând pe drum. Alege tratamentul cu ozon auto la Service Auto Tulcea și bucură-te de o experiență de condus plăcută, curată și sănătoasă. Programul nostru așteaptă cu nerăbdare să te servească!

SERVICE AUTO TULCEA

EVALUAT UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SERVICE-URI AUTO DIN TULCEA

Pe baza recenziilor clientilor – peste 80 de recenzii iar numarul acestora cresc.