Revizii Complete

Revizie Completa

Servicii profesionale

Perioada de timp la care trebuie facuta revizie masina depinde de recomandarile producatorilor. In functie de componentele din interiorul masinii, producatorul iti va sugera un numar de kilometri sau de luni dupa care trebuie sa te prezinti la un service .

Daca ai achizitionat un autoturism nou, este obligatoriu sa respecti termenele de la producator. In caz contrar, vei pierde garantia.

In general, o revizie auto service se face o data la 15.000 km sau la 10.000 km – ori cel mult un an – daca o folosesti intens, pe drumuri cu probleme.

+40 735 146 247

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa obtineti o programare.

Revizie Completa

Revizie masina inseamna practic o verificare periodica a autoturismului si rezolvarea problemelor identificate in urma acesteia. Iata care sunt principalele procedee care vor fi efectuate in timpul unei revizii la Service Auto Tulcea:

  • Schimbarea filtrelor
  • Completarea si schimbarea fluidelor
  • Verificarea sistemului de climatizare
  • Verificarea placutelor de frana
  • Verificarea sistemului de iluminare
  • Verificarea sistemului de directie

revizie auto facuta periodic este importanta pentru buna functionare a masinii, mai ales daca vrei sa te bucuri de ea cat mai mult timp.

ECHIPA PROFESIONISTA

Echipa noastra de mecanici au o experiență practica de peste 20 de ani.

REZULTATE UIMITOARE

De fiecare data cand iti pui masina in mainile noastre, stii ca nu vei primi nimic altceva decat rezultate uimitoare inapoi.

PRETURI COMPETITIVE

In momentul de fata avem printre cele mai mici preturi din piata.

Serviciile
Noastre

O revizie auto facuta periodic este importanta pentru buna functionare a masinii, mai ales daca vrei sa te bucuri de ea cat mai mult timp. Alege un service auto autorizat pe modelul tau de vehicul ca sa ai parte de cele mai bune rezultate.

Diagnosticarea problemei

Cand alegi sa achizitionezi o masina, iti doresti sa te poti baza pe ea si sa aiba o durata de viata cat mai lunga. Cum faci asta? Te asiguri ca ii faci o revizie completa, respectand perioada de timp recomandata de producator.

SERVICE AUTO TULCEA

EVALUAT UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SERVICE-URI AUTO DIN TULCEA

Pe baza recenziilor clientilor – peste 80 de recenzii iar numarul acestora cresc.