Servicii si reparatii frane

Frane

Servicii profesionale

Sistemul de franare este fara indoiala cel mai inportant component al masini. In cadrul sistemului de franare avem elemente permanente si elemente consumabile.

Echipa noastra formata din personal calificat in prima faza va constata problema apoi va schimba piesa deteriorata si va va reface sistemul de franare sa functioneze din nou in parametri normali pentru a va pastra siguranta dvs si a celorlati participanti in trafic.Service-ul nostru  va poate schimba toate elemente sistemului de franare cum ar fi:placutele,discurile lihidul,tamburi,sabori.

+40 735 146 247

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa obtineti o programare.

Sistem de Franare

Pentru a descrie in cateva cuvinte sistemul de franare, acesta este responsabil pentru oprirea masinii, fiind unul dintre cele mai importante elemente de siguranta pentru tine si pasagerii masinii tale. Cu toții știm că, alături de sistemul de direcție, cel de frânare este folosit în orice deplasare a vehiculului, motiv pentru care verificarea lui nu trebuie să fie omisă de nici un posesor auto.Mai mult decât atât, recomandăm ca orice intervenție asupra sistemului de frânare să fie făcută doar într-un service autorizat. La Service Auto Tulcea Serviciile pe care le oferim includ:

  • Inlocuire placute de frana fata / spate;
  • Inlocuire discuri de frana fata / spate;
  • Inlocuire saboti de frana;
  • Inlocuire pompa centrala de frana;
  • Inlocuire cilindru receptor de frana.
ECHIPA PROFESIONISTA

Echipa noastra de mecanici au o experiență practica de peste 20 de ani.

REZULTATE UIMITOARE

De fiecare data cand iti pui masina in mainile noastre, stii ca nu vei primi nimic altceva decat rezultate uimitoare inapoi.

PRETURI COMPETITIVE

In momentul de fata avem printre cele mai mici preturi din piata.

Serviciile
Noastre

Ai incredere in franele masinii tale? Daca aveti indoieli cu privire la starea actuala a franelor dvs., cel mai bine este sa sunati sau sa faceti o vizita la atelierul nostru de reparatii auto.

Simptomele comune ale sistemului de frana defect includ senzatia ca franele trage atunci cand apasati pedala, o senzatie de pulsatii in pedala de frana, un sunet de macinat sau rotile acoperite cu praf de frana.

Atelierul nostru de reparatii auto este specializat in reparatii si service frane. Putem diagnostica si repara o mare varietate de probleme de franare eficient si rapid.

Diagnosticarea problemei

Multi experti auto sugereaza ca ar trebui sa treceti la o inspectie a sistemului de franare cel putin o data pe an sau la fiecare 12.000 de mile.

Mecanicii nostri certificati vor inspecta toate componentele majore ale sistemului de franare al vehiculului dumneavoastra, inclusiv tamburele, placutele, rotoarele, pantofii si captuselile si va vor oferi o evaluare a starii actuale a sistemului.

Pe baza acestei inspectii, vom recomanda inlocuiri sau reparatii pentru a mentine si imbunatati performanta vehiculului dumneavoastra.

SERVICE AUTO TULCEA

EVALUAT UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SERVICE-URI AUTO DIN TULCEA

Pe baza recenziilor clientilor – peste 80 de recenzii iar numarul acestora cresc.