Service anvelope si roti

Anvelope si Roti

Servicii profesionale

Din dorinta de a oferi  servicii de buna calitate clientiilor nostrii folosim aparatura de calitate pentru geometria rotilor. Pentru geometria rotilor folosim echipamente de masurare computerizata dotate cu tehnologie 3D.

+40 735 146 247

Daca aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati sau sa obtineti o programare.

ECHIPA PROFESIONISTA

Echipa noastra de mecanici au o experiență practica de peste 20 de ani.

REZULTATE UIMITOARE

De fiecare data cand iti pui masina in mainile noastre, stii ca nu vei primi nimic altceva decat rezultate uimitoare inapoi.

PRETURI COMPETITIVE

In momentul de fata avem printre cele mai mici preturi din piata.

Echilibrarea
anvelopelor

Echilibrarea anvelopelor este importanta pentru a creste siguranta de baza a vehiculului si pentru a prelungi durata de viata a anvelopelor. Tehnicienii autorizati de la atelierul nostru de reparatii auto sunt aici pentru a va ajuta cu toate nevoile dvs. de echilibrare a anvelopelor si de service.

Echilibrarea anvelopelor are loc de fiecare data cand inlocuiti anvelopele vehiculului dumneavoastra. Deoarece anvelopele se uzeaza in functie de problemele rutiere si de practicile de conducere, uzura neuniforma poate fi vizibila dupa primele 10.000-20.000 de km de utilizare. Este important sa va verificati echilibrul anvelopelor la fiecare 40.000-60.000 de km. Tehnicienii nostri certificati pot ajuta la determinarea daca anvelopele dvs. trebuie echilibrate si rotite in functie de kilometraj si uzura.

Rotația anvelopelor și Inspecţie

Greutatea vehiculului dumneavoastra nu este distribuita uniform in toate cele patru colturi. Daca lasati toate cele 4 anvelope asa cum sunt, unele anvelope s-ar uza in cele din urma mai repede decat altele. Stim ca rotatia anvelopelor este o parte esentiala pentru ca anvelopele tale sa dureze mai mult. Procesul de rotatie a anvelopelor consta in mutarea anvelopelor din fata in spate, deplasarea lor dintr-o parte pe cealalta a vehiculului sau o combinatie a ambelor.

Anvelopele trebuie verificate in mod regulat pentru deteriorari, cum ar fi pietre, cuie sau alte obiecte ascutite care ar fi putut patrunde in anvelopa. De asemenea, trebuie verificate pentru umflaturi, rupturi sau taieturi care ar putea fi rezultatul contactului cu pericolele rutiere. Daca aveti indoieli cu privire la starea anvelopelor dvs., cel mai bine este sa le inspectati de catre tehnicienii nostri. Atelierul nostru de reparatii auto este cunoscut pentru efectuarea de servicii de inspectie a anvelopelor de top.

SERVICE AUTO TULCEA

EVALUAT UNUL DINTRE CELE MAI BUNE SERVICE-URI AUTO DIN TULCEA

Pe baza recenziilor clientilor – peste 80 de recenzii iar numarul acestora cresc.